Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul si atunci cand il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat conditiile generale de utilizare ale site-ului, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea sa o aveti cu Riso Scotti.

Orice disputa sau litigiu avand legatura cu accesarea, continutul sau utilizarea acestui Site vor fi guvernate de legea romana, atat in sens material, cat si in sens procesual, competenta de solutionare a oricaror litigii apartinand in mod exclusiv instantelor din Romania.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

Riso Scotti este autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Riso Scotti sau a unor terti care au autorizat Riso Scotti sa le utilizeze.

Marcile inregistrate, siglele, sau sloganele (general definite ca "Marci Inregistrate") din continutul Site-ului sunt marci inregistrate si neinregistrate ale S.C. Riso Scotti Danubio S.A. Orice persoana care acceseaza acest Site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui Site, fara acordul prealabil si scris a celor trei. Utilizarea unei Marci care apare si este folosita pe acest Site sau oricare continut al acestui Site, in tot sau in parte, este strict interzisa.
Produsele prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si cu drepturile de proprietate intelectuala.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale produselor sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la Riso Scotti, este strict interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Informatii despre brand, produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a Riso Scotti, a gamei de produse si servicii Riso Scotti distribuite in Romania.

Riso Scotti isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile produselor si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Riso Scotti, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Nici Riso Scotti si nici angajatii sai sau tertii implicati in crearea, producerea sau livrarea Site-ului nu sunt responsabili pentru daunele directe, indirecte, incidente sau alte daune legate de utilizarea acestui Site sau a continutului sau, indiferent daca se realizeaza pe baza unui contract, responsabilitate stricta sau alta modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea producerii unor astfel de daune.

 

Securitatea sistemului si a retelei

Riso Scotti depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea Riso Scotti nu isi asuma nici o obligatie si nu garanteaza in nici un fel ca acest Site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.

Riso Scotti nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest Site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui Site. In consecinta, pentru protectia sa, orice utilizator al acestui Site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza acest Site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu vizitati acest site.

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter si va vom tine la curent cu stirile si initiativele noastre.

inscrieti-va
Locatia din Bucuresti

Str. Dr. Obedenaru nr. 8, Sector 5, 050531, Bucuresti

Fabrica Riso Scotti

DN3B, km. 94+665, 927250, Vladeni, Ialomita
Tel. 0040.21.410.18.82
Fax. 0040.21.410.18.83